CALENDARIS ON LINE

21.3.09

Prat-Llefià- Sant Pep. Trilogia de basquetbol

llefia-prat-sant pep


El nen surt pitant del cotxe. ¡Imperdonable, arribem un minut tard!
Aparques i tornes cap al pavelló. Saludes a alguns pares i veus que els nois ja escalfen. Encara resta més de mitja hora, així que enfiles cap al Bar, a fer un cafetó, i a gaudir d'uns dels moments més distesos de la setmana i a discutir una altra vegada quí paga el compte.
Tots cap a la pista a veure com ens sorpren l'entrenadora del Llefià i el seu mític "Y tú que haces comiéndote los mocos?". Però alguna cosa no quadra: la melena i els "leotardos" no són al lloc habitual: avui farà costat al Campus, que va just d'efectius.
Busquem lloc al mig de la grada per veure a la vegada els dos partits.
El Campus rep el Prat, líder imbatut, però els locals es deixen la pell i juguen sense complexes.
El Delfos va obrint escletja, i , xino-xano, s'enfila 20 punts amunt al descans.
A l'altre costat de la línia, el Prat comença a apretar, però el Campus ja ha decidit que avui els del Delta pujaran la primera derrota al seu marcador.
Girem el cap i ens deleitem amb el final del Delfos, que ha mantingut l'aventatge tot i que el Llefià ha apretat les dents , però la victòria també es queda a casa.
"Com ho teniu per anar aquesta tarda a Badalona?"
Vinga, dinar a les 13, trobada a les 14.45, i arribada a Badalona a les 15.20. Desert, a aquestes hores només hi ha coloms i xandalls de bàsquet al carrer.
El SAMC 97 té baixes i necessita suport, així que Ferreres i Serrano es tornen a canviar la samarreta i escalfen una altra vegada.
El Sant Pep B, els mateixos del Molinet, continua jugant igual: lluitant, lluitant, lluitant,....
El SAMC fa uns quants períodes de luxe, i agafa diferències que ja no perillaran tot i que els locals no es deixen impressionar i continuen lluitant.
Final, tercera victòria del dia, i tornem a tota pastilla cap a casa, que encara ens tocarà "triplar" amb els preminis que juguen tot seguit.
Els resultats?
Sí, és clar, a més tinc que recordar els marcadors?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies