CALENDARIS ON LINE

18.10.09

Pre Infantil: Victòria JUSTa

Diumenge a les 3 de la tarda, amb els primers "periquitos" arribant a la ciutat, l'equip es distrèia tot esperant que s'obrís la porta del pavelló. Comencen a veure's coses bones en les relacions entre els nois, bromes incloses.
A les 4, hora de partit a casa aquesta temporada, encara semblava que tots estavem de migdiada: caldrà millorar aquest hàbit per arribar amb les piles possades de casa.
EL Sant Just, per allò del desplaçament (curt), sí que venia "endollat", i ha corregut des del salt inicial, consolidant un aventatge que al descans era de 12 punts.
El Cornellà s'ha transformat ràpidament a la segona part, incrementant la intensitat defensiva i ha gaudit de més encert en atac, equilibrant el marcador als 40 punts.
Tanta bona pinta començava a tenir el partit, que les precipitacions han deixat que el Sant Just aguantés la tirada fins ben entrat l'últim període, encara que de forma JUSTa els punts han anat punjant de mica en mica al marcador local (53-46)