CALENDARIS ON LINE

19.12.09

Pre Infantil: inici gelat, final calent



Molt a prop, tant, que sembla una victòria.
El termòmetre senyalava -2 graus a l'exterior del pavelló. El fred va deixar els nois encollits, mentre el Cerdanyola va aprofitar per despegar al primer període (14-2). A partir d'aquí el Cornellà s'espolsa el gel i comença un altre partit. Amb imprecisions, pèrdues i manca de rebot, però amb moltes ganes de demostrar que també poden còrrer i lluitar amb cada rival.
Això sorpren el Cerdanyola, que no veu la manera de repetir el seu primer període. El Cornellà iguala fins i tot el marcador i comença el show local: nois de pre infantil castigats en un temps mort a fer línies i a sentir els insults del seu entrenador! (què passarà quan siguin sèniors?)
Cornellà comença a fer contracops, però té mala sort en alguns llençaments prop del cèrcol i el Cerdanyola no falla (de fet el núm 23, la resta del seu equip desapareix).
Els blaus ensallen una defensa final, que dona fruit, i encara s'apreta més el marcador.
I tant a prop, que van passant els segons, i els pocs punts que té d'avantatge el Cerdanyola no els veiem per enlloc (53-49) i ens marxem a preparar el Nadal il.lusionats amb la segona fase.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies