CALENDARIS ON LINE

7.4.13

Els Cadets fan trontollar al líder

Els Blaus han jugat 33 minuts excel·lents davant el líder, que s'ha hagut de refugiar en una defensa en zona quasi tota la segona part per sortir vius de Can Carbonell.
Amb molta paciència, els Blaus han mantingut als barcelonins al seu abast a la primera meitat, jugant sense complexos, passant per alt les errades pròpies i posant les mateixes ganes per millorar a la següent jugada.
El tercer període ha estat de nou fatídic. El Palcam ha hagut de tirar de defensa zonal per evitar fer faltes (amb 7 jugadors és el que toca...) i els Blaus han trigat 7 minuts en trobar de nou l'anotació. Amb tot, els visitants no han trencat el partit i al darrer període els Blaus han començat una gran exhibició d'encert exterior que els ha portat a només 5 punts de diferència a manca de 2 minuts (45-50). Fins al final els Blaus han tingut moltes oportunitats per culminar la feina, però , ara sí, els nervis han fet figa i el líder ha sortit viu.