CALENDARIS ON LINE

27.4.14

Els Cadets, resolutius

Partit ajustat dels Blaus amb el Castelldefels, que han plantat cara fins entrada la segona part.
Els visitants han començat amb força, treient profit dels seu jugador  interior de referència per desorientar als Blaus. El partit s'ha decantat pels locals a partir del minut 10, però els continuats errors des del tir lliure i un xic de precipitació ha mantingut al Castelldefels molt a prop dels Blaus, que amb un triple han marxat al descans amb un lleu avantatge.
A la represa els Blaus han estat més centrats en treure profit de les situacions interiors i de cansar al rival amb la pressió, i han aconseguit navegar amb una distància curta però sòlida en el marcador.
A la part final, el Castelldefels ha jugat amb foc, instaurant una zona que els Blaus han resolt be, aconseguint augmentar l'avantatge fins als 15 punts final.
I després del partit, merescut tercer temps amb les famílies.
Ara només queda un partit a Olesa per posar la guinda d'aquest excel·lent pastís 13-14