CALENDARIS ON LINE

21.9.14

Gran Torneig Infantil del Padró



Penúltim assaig general dels Infantils, amb el Torneig local, que durant tot el cap de setmana ens ha tingut emocionats a Can Carbonell.
A les prèvies de dissabte, els Blaus van començar amb solvència davant l'AESE. Al partit definitiu, repetien un altre cop amb el Sant Josep de Badalona en aquesta pretemporada. En aquesta ocasió, els Blaus comptaven amb una rotació més i més alçada que a Badalona. El joc va ser vistós , disputat i decantat cap als Blaus en tot moment, que van tenir més recursos i generositat col.lectiva.
Així, els Blaus arribaven a la final de diumenge per veure's amb l'UBSA, que no té més que un dels jugadors històrics de la generació 2001 que ha compartit lligues i torneigs amb els blaus des de pre mini.
Ara els del Besós són un rutilant conjunt de jugadors amb molt de físic i que juguen amb convicció sense pensar en les conseqüències, gràcies a la seva  llarga rotació.
Els Blaus han fet una molt bona primera meitat, contrarestant l'embranzida vermella. Els cinquè i sisè períodes han estat un malson pels Blaus, que no han pogut superar la defensa visitant i en encaixat un parcial demoledor.
Els dos darrers temps han estat un constant anar i tornar que han deixat excel.lents jugades a la retina dels espectadors.
Una bona feina dels Blaus que han de continuar millorant en bloc de cara a la temporada que comença a l'octubre.
I felicitar la gran feina feta per l'Infantil 2001 Blau, que han fet un excel.lent Torneig, i ens ha demostrat que treballant a tope i jugant en equip sempre te premi. 
Felicitats Blaus! Felicitats Roc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies