CALENDARIS ON LINE

25.10.15

Els Juniors lluiten fins al final i superen als Lluïssos

Els Blaus han patit de valent per superar als de Gràcia, que només s'ha deixat superar a la part final del partit.
El partit ha estat molt igualat, amb els de Barcelona donant força problemes al Sant Joan, amb un intercanvi constant de cistelles que s'ha mantingut fins a minut 18. Abans del descans, uns minuts d'inspiració van donar un lleuger avantatge als Blaus.
L'inici del segon temps va ser força desencertat, amb errades continues sota cistella per part dels dos equips, fins que els locals van tornar a trobar el cèrcol barceloní obert als seus tirs.
Però els Lluïssos no havien dit la seva darrera paraula, i van igualar de nu el partit amb el rellotge consumint el darrer període.
Els Blaus van refer-se amb el seu joc directe i van deixar al graciencs sense resposta final.
L'equip arriba a la seva jornada de descans amb un bon balanç de 5-1, i amb molta capacitat de millora.