CALENDARIS ON LINE

24.1.16

Els Juniors ensopeguen a casa

El Farners va dominar en tot moment el partit, que els Blaus van entregar massa d'hora.
Els Júniors van ser sorpresos de sortida pels gironins que van treure profit inicial de l'ofec que causa el seu joc interior. Els Blaus van poder reaccionar amb paciència i quan van començar a fer joc col·lectiu i jugant amb claredat per treure avantatge en el 1x1.
Però el Farners es mantenia ferm i s'aprofitava de la precipitació local per mantenir-se pel davant en el descans,
La segona meitat va durar poc i a mitjans del tercer quart, amb +10 pels visitants, els Júniors van canviar el seu joc i van veure com el tir exterior del Farners es menjava la seva defensa zonal. En atac la bola local va deixar de circular i el carrusel d'errors no es va aturar fins al final, el que va permetre al Farners jugar a plaer els darrers 15  minuts del partit,