CALENDARIS ON LINE

27.3.16

Els Cadets tornen de Farners amb la lliçó ben apresa


(unes 700, així que paciència...)

Intens i profitós Torneig U15 (sic) de Farners, on els Blaus han tingut l'oportunitat de competir fins on han pogut amb Barça, Estudiantes i Cai Saragossa, i s'emporten molts bons minuts contra equips amb molt de físic i talent. Aprenentatges pel que queda de temporada en la que, si no aflueixen, poden tenir premi final.

El debut amb els locals va ser plàcid, i a partir d' aquí el quadre del torneig era de traca. El Barça, campió del torneig, l'Estudiantes de Madrid i el Cai Saragossa han estat unes excel·lents oportunitats per créixer com a grup i per a que molts jugadors fessin passos endavant, i agafar el pols al joc intens, físic i sense concessions. Els Blaus ens han deixat fases de partits amb bones sensacions i cal aprendre que cal jugar així sempre.
El Torneig s'acomiadava amb el Marc Gasol, que es va trobar als Blaus cansats i en dejú (el canvi d'hora va jugar una mala passada a l'organització), desorientats a l'inici i més pendents de l'oloreta de la planxa del bar que de la pilota.
Els Blaus van tenir esma per igualar el partit, però un mal inici al darrer quart va deixar la setena plaça a Girona.
Nois, felicitats per tot el bo que ens heu mostrat aquests dies a Santa Coloma de Farners!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies