CALENDARIS ON LINE

16.5.16

Final de temporada Cadet amb un quart memorable


Vídeos cortesia d'E Vera
Quart 1     Quart 2      Quart 3      Quart 4

Comiat de temporada i del mític Can Carbonell dels Cadets Blaus que, quan van despertar, van ser demoledors, en un darrer quart memorable davant el Vilanova.

Els del Garraf volien tancar el seu cicle estrenant el seu palmarès de victòries en aquesta fase, i a fe que ho van intentar, amb garra i encert, que va quedar curt quan els Blaus van ser conscients que s'havien de ficar la "granota" de fer feina. Una gran segona part, amb els darrers 10 minuts de lliga per guardar a la memòria, van fer inútil l'esforç visitant.

I ja està, s'ha acabat el bròquil, i la temporada arriba al seu final oficial. Hi ha qui pensa que els Blaus s'havien guanyat merescudament estar a Inter a la segona fase (però el sistema de classificació els va deixar fora per la compensació irregular dels grups inicials). Hi ha qui pensa que en aquesta segona fase podrien haver allargat la temporada classificant-se pel campionat de BCN, però els errors formen part de l'aprenentatge i passen factura.
L'esport és això, arribar fins on pots i reconèixer que altres han fet les coses una mica millor.

Sigui com sigui, felicitem als Blaus per la seva voluntat de millora i ens quedem amb les bones estones que hem pogut viure des del setembre.
Ara comença de nou el cicle de preparar-se per la temporada vinent. 
Show must go on!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies