CALENDARIS ON LINE

23.10.16

Uns Cadets de dues cares, amb final feliç

Els Blaus van dormir a la primera part i van volar a la segona, superant al Sant Cugat en un darrer minut del joc de la  ruleta russa.
Els locals , que encara no s'han pogut estrenar a la lliga, van desbordar als Blaus, que van capficar-se aviat i van perdre l'essència del seu joc.
Els 53 punts del Sant Cugat feien evident el curtcircuit Blau.
I llavors, Mr. Hyde happens.
El tercer quart ens va tornar als Blaus més coneguts, amb un parcial 0-18, i feien desesperar als locals, que van trigar 8 minuts en fer el seu primer punt.
Amb el desgast del quart, i amb nervis a tots dos costats de la pista, els Blaus van veure com tot s'igualava a manca de 3 minuts. L'alternança va durar fins als darreres segons, quan els Blaus van treure premi a totes les jugades.
Arribats al meridià de la fase, els Blaus han de continuar treballant per arribar a les fites desitjades.