CALENDARIS ON LINE

17.4.17

Els Cadets creixen al Torneig de Saragossa


Excel.lent experiència dels Cadets al Torneig Olivar de Saragossa, en el que van guanyar-se el dret a competir davant els "grans" després d'una primera fase de cine.

Els primers partits amb el Burgos i el Limburg Holandès, amb jugadors d'un gran físic, van donar-nos una molt bona versió blava, que van rematar davant l'Olivar en un partit sense història.
Així, els Cadets es van classificar per jugar el grup dels primers. Els quarts van ser davant els "portents" d'Espanya U15, que van agafar per sorpresa als Blaus i van treure profit dels centímetres i l'encert exterior. La següent etapa va ser amb l'Unicaja de Màlaga, que va fer una sortida brillant i en la primera meitat ja va deixar sentenciat el partit. Els Blaus van jugar força millor la segona part donant una bona impressió.
El darrer partit amb els locals Zaragoza va ser vibrant, però els cadets no van poder culminar una extraordinària reacció final,  truncada per l'exasperació de la diferència de nivell entre el joc dels equips i els controladors del partit.

En resum, una gran experiència per donar el màxim amb equips molt exigents, que han de servir per afrontar la part final de la temporada, i uns dies de magnífica convivència amb els companys i la resta d'equips del torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies