CALENDARIS ON LINE

16.10.22

Els de casa donen la cara

Malgrat el clar desequilibri en la rotació blava, els de casa no van perdre la fe i van recuperar-se d'un molt dolent segon quart per posar contra les cordes als d'Horta.

Un inici seriós dels Blaus va sorprendre als locals, que van trencar el partit amb un 8-0 a l'inici del segon quart. Als Blaus se'ls va fer llarguíssim arribar al decans.

Però, com sempre, els Blaus van construir des de la defensa i van frenar als Limas, que van veure com el marcador s'escurçava amb el pas dels minuts, i van començar a demanar l'hora quan els Blaus  es veien amb possibilitats de capgirar-ho tot.