CALENDARIS ON LINE

9.11.08

B-13, trobada i PDP

El cap de setmana ha estat força mogut.
Dissabte a primera hora, els mins del 98, a les 11, trobada de l'any 2001, i diumenge primera trobada PDP a Lleida dels tres jugadors del 98 del Delfos que estan en el programa de la Federació

DELFOS 98 (102) - VILADECANS (30)
delfos - san gabriel


Aixó de tenir en el nom el número 98 ens porta a confussió.
Darrer partit de la primera volta, amb una altra exhibició de joc col.lectiu del Delfos, tot i que la impressió que ens ha donat el Viladecans no es reflexa en la seva anotació.
En el Delfos hem tornat a veure jugades ràpides, amb cada cop més rebots defensius, que permeten passades de contracop. Quan no es pot còrrer, els principis d'aquest joc surten a la llum, i ja hem aconseguit que els jugadors es distribueixin per la pista i no es facin nosa entre ells.
Quatre de quatre, i cap a la segona volta nois!

TROBADA ANY 2001
1º trobada joan 08_09


Ja teníem mono de bàsquet!
I de les equipacions noves!
Triangular entre Els Pins, el SAMC i l'EBCBC , del 2001, a Can Carbonell, on molts volíem veure l'evolució dels nois durant l'estiu.
SAMC i EBCBC tenen equips molt nombrosos, amb molts jugadors nous que volen tastar aquest esport: benvinguts.
A les grades, molta passió, i també una clara evolució des de l'any passat. Ja hem deixat enrera el clàssic "uy, ai" , i tenim noves consignes com "llença, reboteja, corre, bota". Els derbis amb el SAMC tenen bona pinta aquest any, i segur que ens farem un tip de veure bones jugades.

PDP, boira, Lleida
pdp lleida 08


Podria ser la nova pel.lícula de Woody Allen, però ha estat només la primera de les trobades del PDP de la Federació, a la que hi participen tres dels nostres companys del Delfos 98: l'Àlex, el Marc i el Martí F.
Les notícies que ens han arribat fins al moment ens parlen de matinada freda, boira a dojo a la carretera i àrbitres coneguts.
Prometem informar amb més detall en quant ens arribin les cròniques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies