CALENDARIS ON LINE

29.11.08

Delfos 78 - Aese 87, i trobada 2001

delfo 77- aese 85 i cornella-sant joan 2001


Quin patiment!
Ja dèiem que aquest seria un gran partit, teníem un bon record de la primera volta.
L'Aese no ens ha sorprés, estàvem segurs que jugarien com ho han fet a Rubió i Ors, amb ordre, velocitat i amb cap, molt de cap, per llegir les defenses i buscar les escletges...
Al Delfos ens ha costat enganxar-nos al partit, i hem estat a remolc fins al sisè quart, on hem començat a veure les ganes de fer-ho bé, pressionant a tota la pista, estant a sobre dels jugadors de l'Hospitalet i evitant moltes de les cistelles fàcils que ens havien fet a la primera meitat.
La diferència final, tot i ser-nos favorables a l'average particular, és el menys important, perquè ens anem del pavelló després de 3 darrers períodes francament molt bons, i amb una imatge molt clara de l'actitud que volem continuar veient fins al final de la temporada.
Bona fein-A2!!!!

I com que estàvem engrescats, hem continuat la matinal amb una trobada del pre-benjamins contra el Sant Joan Despí, i hem de dir que ... TENIM EQUIP!!!. La generació del 2001 puja forta. Veure anticipacions, contracops, assistències i taps, i cada cop menys violacions, són senyals clars que la tasca que fan els Tri-Coaches (sí, sí, 3 entrenadors!!!) farà crèixer aquest grupet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies