CALENDARIS ON LINE

15.11.09

Pre Infantil: pro-evolution


Està clar que l'equip millora, i amb les ganes i intensitat que han començat a agafar sobre de la pista, els jugadors veuran recompensats els seus esforços en els següents partits.
L'inici del partit va ser fulgurant, amb pressió constant, sacrifici defensiu i sortides a l'atac sense mirar enrera. Fins el 24-12 del segon període el Cornellà va estar encertat i assenyat, amb poques fisures i amb força concentració. El Barna va augmentar la seva intensitat i, tot i que el partit va anivellar-se, els blaus van mantenir-se per devant fins al final del cinquè període.
Les imprecissions finals van deixar algunes pilotes perdudes que el Barna va aprofitar, però el resultat final (57-62) quasi és un empat tècnic.
A continuar en la mateixa línia, i amb una mica de sort, amb l'equip complert, evolucionar serà encara més fàcil.
¡Felicitats a tots!

3 comentaris:

  1. personalmente me fuy muy contento de la respuesta de los chavales en la cancha,pues considero que con el poco tiempo que llevan entrenando juntos estan evolucionando muy bien.Desde aqui les animo a todos a seguir en esta linea y a pensar que si uno intenta hacer las cosas lo mejor posible en cada entrenamiento y en cada partido todo sera mucho mas divertido y los resultados llegaran.Muchas felicidades a todos por vuestro esfuerzo.

    ResponElimina
  2. personalmente me fuy muy contento a casa por la respuesta que dieron los chavales en la cancha,pues para el poco tiempo que llevan juntos la evolución está siendo muy favorable.Desde aqui les animo a seguir asi porque cuando uno da lo mejor de si mismo en los entrenamientos y en los partidos todo es mucho mas divertido,se disfruta jugando y también llegan los resultados.Animo campeones que lo estais haciendo muy bien.

    ResponElimina
  3. Jo crec que va ser un partit intens, molt intens.
    Cada dia que pasa ho fem millor i ens entenem millor amb cada company i amb cada pare.
    Vinga Cornellà
    Vinga Preinfantil A

    ResponElimina

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies