21.11.09

Pre Infantil: "sí se puede"

Victòria suadíssima, amb pròrroga inclosa!!
Una mica de respecte sí que teníem a la visita a Sant Just, i a més ens trobem el President a la grada: cal controlar-se davant les autoritats!
El partit va estar força igualat, tot i que els locals van estar dominant lleugerament, fins a que els blaus van posar-se un punt amunt a la segona meitat (39-40).
El cinquè període va donar un aire diferent al Cornellà, amb una diefència d'onze punts (40-51) que semblava definitiva.
Estavem equivocats. El Sant Just va apretar les dents i els nanos es van començar a complicar les jugades. Tant igualat va estar, que va ser Dani qui empatés de tir lliure amb el rellotge a zero (62-62).

Pròrroga (de 3 minuts, després de consensuar-ho l'àrbitre, els entrenadors i la grada). Amb la pressió de veure a tocar la segona victòria de la lliga, els blaus van tenir més serenitat, fins al definitiu 64-67.
Alegria final, ja tocava nois, gaudiu-la!