9.1.10

Pre Infantil: cap i calma donen la victòria (56-33)

L'any ha començat amb bon peu.
El Cornellà ha jugat amb força calma i cap, aprofitant-se de la "motivació" de l'Olesa, que ha comés massa errades.
La primera part ha estat clarament pels locals, amb parcials pràcticament calcats (12-6, 12-6 i 12-7), amb transicions, passades clares i fins i tot algun triple que altre.
Això ha donat tranquilitat als blaus, que a la segona part han aturat l'Olesa en la seu intent de tornar boig el partit.
El cinquè període ha fet que les diferències del marcador superesin els 20 punts, i la part final del partit hem tornat a veure un Cornellà tranquil, sense encomanar-se de la "motivació" visitant.
Fins i tot amb una mica més d'encert en situacions clares, el resultat hauria estat més ampli.
La lliga continua, i la propera setmana visitem el SAMA de Vilanova.