CALENDARIS ON LINE

8.11.15

Els Cadets ens desfibrilen a Esparraguera


Galeria de fotos
Vídeos cortesia de E Vera
Quart 1     Quart 2     Quart 3    Quart 4

Amb un final de partit infartat, els Blaus van recuperar-se d'un partit irregular i van acabar la primera volta de la fase amb una ajustada i merescuda victòria a la pista de l'Esparraguera.

Els Cadets van començar sense complexes malgrat que els locals van jugar amb lleugers avantatges en el primer quart. Els Blaus van igualar el joc, amb accions meritòries a prop de la cistella.
Fins al descans, els locals van haver d'enfortit la seva defensa però els Cadets van aguantar prou be, deixant tot en tables i a l'espera de la segona part.
El tercer quart va començar amb els locals molt més concentrats,i van obrir una escletxa de 10 punts en només 5 minuts. Els Blaus van reaccionar en dos minuts, i a partir d'aquí el partit va anar del tot igualat fins al final.
Els Blaus van tenir bones opcions per tancar el partit, però les cistelles es resistien i en en decalatge de jugades del darrers segons, els locals van jugar amb precipitació i els Blaus van assegurar el triomf amb un darrer tir lliure i una bona defensa.
Som-hi nois, a continuar treballant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies