CALENDARIS ON LINE

29.11.15

Els Juniors cauen a una pròrroga injusta



Els Blaus han patit a Salt un partit boig, i s'han deixat a la pròrroga tots els mèrits assolits en els primers 40 minuts.

Els de Sant Joan viatjaven a Salt amb moltes baixes i completant una rotació de 9 amb Raúl i Quique, i es trobaven a un dels equips amb els que compartien segona posició. L'arrancada del matx va ser tosca, amb els Blaus sense anotar i els gironins anotant també amb comptagotes.
Al segon període els Juniors van estar força més entonats i van poder aturar el joc local, arribant al descans amb la sensació que el partit era obert malgrat els 9 punts de diferència.
Amb poca anotació, el partit es va anar igualant a favor dels Blaus, que van estar força constants, entrant als darrers 5 minuts amb tot igualat, però amb millors sensacions visitants. I amb tot de cara, amb un darrer minut on van poder sentenciar des del tir lliure, la darrera jugada va portar l'empat als gironins, que van errar un tir lliure adicional amb el rellotge a zero.
A la pròrroga els locals van agafar el timó a partir del segon minut i van anotar 21 punts, que van fer inútil tot el que els Blaus havien treballat fins llavors.
Segur que aquesta experiència serà positiva per l'equip, que encara té per endavant 2 partits amb rivals directes abans de final d'any.
Som-hi Blaus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies