CALENDARIS ON LINE

13.12.15

Els Juniors sumen de nou (quan juguen en equip)



Els Blaus van patir molt amb el Vilafant, amb estones de joc erràtic i un final igualat que, aquest cop si, van controlar per sumar de nou.

Aquest era el segon partit del "Tourmalet", i els Juniors van tenir na molt bona sortida, superant als de l'Empordà amb solvència. Quan els gironins van ajustar la seva defensa, als locals els va costar força fer la primera passada, el marcador es va igualar i el partit es va tornar vibrant. Al descans tot es mantenia obert.
Però el tercer quart va ser un suplici pels Juniors, que van capficar-se en jugar sense ordre ni encert. El Vilafant no va treure gran avantatge, i el Sant Joan va mantenir-se viu fins al moment decisiu del partit. Amb dos triples els Blaus van capgirar el partit i es va entrar al darrer minut (a diferència del partit de Salt) amb els Juniors jugant amb cap i no permetent que el Vilafant es recuperés. 
El proper partit , a casa davant el Sese, un dels altres equips que esta a la "pomada", amb ganes d'acomiadar l'any amb bones sensacions.
Som-hi Blaus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies