19.12.15

Gran final dels Cadets

Vídeos cortesia d'E Vera
Quart 1     Quart 2      Quart 3      Quart 4

Els Blaus van endossar un parcial demolidor en els darrers 5 minuts del partit a l'Esparraguera, que va tenir als locals contra les cordes bona part del partit.

Era el partit que tancava la fase i els Blaus tenien l'oportunitat de certificar la feina davant els del nord de la comarca, amb el record de l'emocionant partit de la primera volta.
Els locals van voler defensar de valent i van començar a agafar avantatge, però els visitants van viure dels triples i de les transicions, arribant-se empatats al descans.
Els visitants van sortir molt més motivats a la segona part i van deixar als Blaus estabornits i a remolc. S'arribava a la part final del matx amb els Blaus capficats per la manca d'encert, però la benzina de l'Esparraguera tocava a la seva fi i el Cornellà ho va aprofitar per obrir el dipòsit de reserva , sumant un parcial 12-2  en els darrers 5 minuts, que deixava als locals satisfets per l'esforç realitzat.
Enhorabona nois, a gaudir dels torrons i del Torneig de Girona!