CALENDARIS ON LINE

17.2.08

Convidats al All Stars (108-47)

jac sants 106 - delfos 48

Aquest cap de setmana ha estat molt especial pels amants del bàsket. A New Orleans s'ha jugat el tradicional All Stars de la NBA. El nostre equip ha asistit al partit de la catergoria New Benjamins, i ha pogut veure, al costat del metro Badal, una de les més clares exhibicions de jugadors amb ganes i motivació: el Jac.
Finalitzat el partit, hem pogut esbrinar que els morats fa tres anys que juguen junts, i que la seva motivació és tant alta que a la segona jornada van demanar canvi de grup per poder tenir partits més adients al seu nivell. Tenen raó. si tots els partits els guanyen de 50 ó 60 és possible que s'estanquin.
Cal recordar que aquesta pista ha vist les primeres cistelles de la saga dels Grimau i el coratge, empenta i lluita de ben segur que són marca de la casa.
Afortunadament, els nostres nois poden evolucionar encara en aquest nivell, on fins ara han trobat només dos equips molt superiors.
Cal assumir les diferències de nivell amb naturalitat i esperar que "el bitxo" del bàsquet ens piqui a cadascú en un moment o un altre, però aquest moment ha d'arribar, i segur que ens porta més d'una sorpresa!.

I dissabte vinent un altre partit. Marcadors a zero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies