CALENDARIS ON LINE

24.2.08

Jo pateixo, tú pateixes, ... ells juguen!


Galería de fotos del partit


Així és: es tracta de jugar. I en aquest partit l'equip ha millorat algunes de les coses que s'havien evidenciat a la pista del Jac.

Però no podem perdre de vista que el bàsquet es juga entre dos equips, i el SESE, liderat per un explèndid 11, ens ha guanyat amb justícia.

Potser podríem haver tingut més sort, però el JOC ens ha d'ensenyar a ser constants i pacients.

La resta ja vindrà.

1 comentari:

  1. No em permetria fer públiques aquestes reflexions si no fossin fruit d'una reflexió íntima i que voldria compartir. Crec que darrerament estem (em refereixo als pares i mares) introduint una pressió que no és beneficiosa per a ningú. Els nens estan aprenent, cadascú al seu ritme, ens estan sorprenent amb la seva dedicació, serietat, la seva relació amb el Borja i amb la resta de jugadors és cada dia més bona...
    Tots sabíem que la categoria ens posaria a prova: ells se n'estan sortint, nosaltres, els pares necessitem millorar. No pot ser que no ens controlem a la grada i que culpem davant d'ells a àrbitres o als jugadors contraris de les derrotes. En definitiva, no devem deixar-nos portar pel pitjor dels sentiments competitius, que passen per davant dels valors que realment volem inculcar-los a través d'aquest esport: disciplina, responsabilitat, companyerisme....

    Deixem de mirar la classificació cada cinc minuts, de comptar les derrotes i victòries nostres i dels altres. Que vegin que també nosaltres ens ho passem bé, que com diu el Borja, ens és igual si perdem sempre que hagi estat perquè, malgrat jugar el millor que sabíem, els altres en sabíem més.

    Vull gaudir dels matins de dissabte i que el meu fill i els vostres ho facin també: sense plors, sense ansietat...

    No sé si algú de vosaltres compartirà aquestes reflexions amb mi. Si no m'hauré destapat davant de tots vosaltres amb els meus sentiments i no em fa res, us sento com de la família.

    E.

    ResponElimina

Aquest blog és visitat per menors. Els teus comentaris són benvinguts, però t'agraïrem que siguin polits i educats.
Moltes gràcies